JUG Joglosemar website

Our Java community Jug joglosemar are plan to create a website, so I create the core module and host it on google code http://jugjoglosemar.googlecode.com/. We will start to develop it at NgoJek event next month..

The website use struts and hibernate as the framework. For awhile the preview looks like this

5 Responses to JUG Joglosemar website

  1. echo says:

    mana, gak ada file downloadnya??????

  2. echo says:

    eh, kok websitenya kelihatannya gak nikmat dipandang, heheheh. ganti dunk designnya, kalo perlu minta orang design buat bikin tampilan websitenya…
    so saya tunggu bulan depan!!!

  3. Hendro Steven says:

    Hallo echo…
    ya iyalah bukan didownload tapi checkout pake Netbeans lewat subversionnya🙂 mengenai design kalo begitu aku minta kamu gabung dan kontribusi untuk desain tampilannya bgm? jangan hanya usul dunk tapi kontribusi… untuk bergabung harus punya account gmail karena sourcenya dihosting di google code. Kirim ke aku account gmail kamu saya tunggu…

  4. echo says:

    eh, mas saya gak ngerti pake SUbversion, coba jelasin pas masuk dialog tampilan lokasi URL, masukin URLnya apa?

  5. wilbertliu says:

    dah bisa blm checkout nya? itu dah commit, berarti dah bisa yah?? sip, ditunggu kontribusinya loh!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: